Šejkina 15

Na atraktivnoj lokaciji u Beogradu, naselje Mirijevo, u ulici Mirijevski Bulevar sa dvostranim izlaskom i na ulicu Šejkina, kompanija SMART GRADNJA d.o.o. Beograd Vam predstavlja projekat koji je izgrađen po najsavremenijim standardima i dizajnu.

Opis objekta
Šejkina 15

Udaljenost pojedinih lokacija od naselja: osnovna škola - 200m, srednja škola - 100m, pijaca - 500m, maxi - 500m, crkva - 50m...

Struktura parkinga

Parkiranje vozila je u izgradjenoj podzemnoj garaži, sa odvojenim parking boksevima, dok su spoljna parking mesta (planiranih 15) predvidjena za parkiranje gostiju stanara, u delu dvorišta koji je ograničen I ogradjen rampom i pod stalnim video nadzorom.

Popis opreme i materijala koji je ugrađen u stanove i sam objekat

 • Zgrada ima postavljen video nadzor dvorista, garaze i ulaza koji se snima 24h.
 • Hodnik je obložen prirodnim kamenom - granit.
 • Gilenderi su izradjeni od aluminijuma
 • Ulazna vrata svakog stana imaju blind vrata evropskog proizvodjača.
 • Stolarija je od visoko kvalitetnog materijala PVC (šesto komorni) sa aluminijumskim roletnama, nisko emisina stakla punjena argon gasom zbog bolje toplotne izolacije.
 • Izolacija na fasadi je izradjena od stiropola 25 gramski debljine 10cm, deo fasade je u prirodnom kamenu dok je deo obojen dvokomponetnim silikonskim bavalitom.
 • Cela zgrada kao I dvorište su dekorativno osvetljena LED rasvetom.
 • Ulazna vrata sigrnosna evropskog proizvodjača, a unutrašnja završno obrađena sa visokim stepenom kvalitetne obrade.
 • Instalacioni sistemi i oprema su vrhunskog kvaliteta – optički kablovi za telefonske i internet konekcije omogućavaju neograničen protok informacija.
 • Svaki stan je moguće prilagoditi Vašim potrebama, uz pomoć našeg tima inžinjera, arhitekata, dizajnera i dekoratera.

 

 • Parket u predgradnji se moze birati a mi preporucujemo hrast ili jasen.
 • Grejanje je etazno na struju sa aluminijumskm radijatorima.
 • Postoji podno grejanje u kupatilu i kuhinji, a po zelji moze i u dnevnom boravku ali u tom slucaju bi trebalo ici na mermer umesto parketa ili na kosuljicu vece debljine da ne bi doslo do susenja parketa.
 • Svaki stan je osiguran visoko kvalitetnom zvučnom izolacijom ( pre izlivanja košuljice se ugradjuje Azmafon debljine 2cm, pa tek onda Termosilent), parket je ugradjen I zalepljen visokokvalitetnim dvokomponentim lepkom proizvodjača Unihem nemačkog proizvodjača, i na kraju parket je prelakiran visokosjajnim lakom evropskog proizvodjača.
 • Pločice koje su predvidjene za ugradnju su granitne proizvodjača MARAZZY, a koje će kupci moći da izaberu, u adekvatnoj fazi izgradnje objekta, u salonu sa kojim saradjujemo na ovom projektu.
 • Kupatila će takodje biti visoko kvalitetne izrade, sa ugradnim elementima renomiranih proizvodjača, a izdvojili bi da će tuš kabina biti proizvodjača KOLPASAN, ogledala sa svetlom, Geberit - Monoblok.
 • Takodje naglašavamo da ugradjujemo prirodni kamen u stanove po želji kupca, a možemo u svakom stanu izvršiti radove u vidu spuštanja plafona, uredjivanja zidova metodama svahili I špatulat, a sve takodje po zelji kupca.

 

Smart Gradnja d.o.o. zadržava pravo promene brendova u istoj dogovorenoj ili projektovanoj klasi.

 

Sve nabrojano ulazi u cenu kvadrata stana sa PDV-om, a ukoliko je kupcu ova kupovina nepokretnosti istovremeno i prva nekretnina u vlasništvu, ostvaruje i pravo na povraćaj PDV-a u iznosu od 10%.

 

 

Šejkina 15

Fotografije

Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a

Izgrađeni objekti

Useljeni stanovi

Knićaninova 5

Beograd, Dorćol
KNIĆANINOVA 5

Vojvode Hrvoja 7

Beograd, Vračar
Vojvode Hrvoja 7

Dobropoljska 18

Beograd, Savski venac

Šejkina 15

Beograd, Zvezdara

Šejkina 15a

Beograd, Zvezdara

Prelivačka 70

Beograd, Borča

Prelivačka 70a

Beograd, Borča

Marka Oreškovića 19

Beograd, Borča

Dragana Lukića 14

Beograd, Višnjička Banja

Dragana Lukića 16

Beograd, Višnjička Banja

Dragana Lukića 18

Beograd, Višnjička Banja

109 Nova 28 a

Beograd, Višnjica

Despotovačka 32

Beograd, Višnjička Banja

Draginje Adamovic 8i/8e

Beograd, Višnjička Banja

Klanička 5

Beograd, Zvezdara
Klanicka

Ostvarite svoje snove. Kupite stan danas!

Kontakt
pozovite