Dobropoljska 18

Na atraktivnoj lokaciji u Beogradu, mirnom delu opštine Savski venac, u ulici Dobropoljskoj broj 18, kompanija SMART GRADNJA d.o.o. Beograd Vam predstavlja projekat koji je izgrađen po najsavremenijim standardima i dizajnu, a u trenutno najvećem kvalitetu gradnje koji gradjevinska struka I tržište nekretnina poznaje.

Opis objekta
Dobropoljska 18

Objekat se nalazi u jednom od najelitnijih i najtraženijih delova grada. Smesten u jednoj od najmirnijih ulica u ovom kvartu, a pozicioniran je tako da je udaljem od Auto komande 300m, od stadiona FK Partizan­-JNA svega 200m, pasarelom razdvojen on restorana Franš, od osnovne škole 200m, od vrtića 100m, od tržnog centra u izgradnji Delta Planet svega 300m, od Medicinskog fakulteta pasarelom 400m, od Kliničkog centra 600m, sa pogledom sa objekta na Hram Svetog Save i sa jednostavnim izlaskom na autoput.

Struktura parkinga

Parkiranje vozila je predvidjeno u prostranoj i luksuzno izgradjenoj podzemnoj garaži, sa odvojenim parking boksevima i sa spoljnim parking mestima, a sve po želi stanara, u delu dvorišta koji je ograničen i ogradjen rampom i pod stalnim video nadzorom.

Popis opreme i materijala koji je ugrađen u stanove i sam objekat

 • Bitno je napomenuti da zgrada ima lift.
 • Postavljen je video nadzor dvorista, garaze i ulaza koji se snima 24h.
 • Hodnik je obložen prirodnim kamenom ­ granit.
 • Gilenderi su izradjeni od aluminijuma
 • Ulazna vrata svakog stana imaju blind vrata evropskog proizvodjača.
 • Stolarija najvišeg kvaliteta materijala aluminijum drvo, sa aluminijumskim roletnama, troslojna, nisko emisiona stakla punjena argon gasom zbog bolje toplotne izolacije.
 • Izolacija na objektu je najvišeg standarda i uključuje: “sendvič zid”­- termo blok - ­kamena vuna 10cm­-puna opeka, a završni sloj fasade je pikovan kamen.
 • Cela zgrada kao i dvorište su dekorativno osvetljena LED rasvetom.
 • Ulazna vrata sigrnosna evropskog proizvodjača, a unutrašnja završno obrađena sa visokim stepenom kvalitetne obrade od punog drveta.
 • Instalacioni sistemi i oprema su vrhunskog kvaliteta – optički kablovi za telefonske i internet konekcije omogućavaju neograničen protok informacija.
 • Svaki stan je moguće prilagoditi Vašim potrebama, uz pomoć našeg tima inžinjera, arhitekata, dizajnera i dekoratera.

 

 • Parket u “S” klasi.
 • Grejanje je etazno na struju sa aluminijumskm radijatorima.
 • Postoji podno grejanje u kupatilu i kuhinji.
 • Svaki stan je osiguran visoko kvalitetnom zvučnom izolacijom (pre izlivanja košuljice se ugradjuje Azmafon debljine 2cm, pa tek onda Termosilent), parket je ugradjen i zalepljen visokokvalitetnim dvokomponentim lepkom proizvodjača Unihem nemačkog proizvodjača, I na kraju parket je prelakiran visokosjajnim lakom evropskog proizvodjača.
 • Pločice koje su predvidjene za ugradnju su granitne italijanskog proizvodjača.
 • Kupatila će takodje biti visoko kvalitetne izrade, sa ugradnim elementima renomiranih proizvodjača, a izdvojili bi Geberit
 • Monoblok, lavabo i WC šolja proizvodjača Villeroy $ Boch.

 

Smart Gradnja d.o.o. zadržava pravo promene brendova u istoj dogovorenoj ili projektovanoj klasi.

 

Sve nabrojano ulazi u cenu kvadrata stana sa PDV-om, a ukoliko je kupcu ova kupovina nepokretnosti istovremeno i prva nekretnina u vlasništvu, ostvaruje i pravo na povraćaj PDV-a u iznosu od 10%.

 

 

Dobropoljska 18 / Savski venac

Fotografije

Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Seikina 15/15a Seikina 15/15a Seikina 15/15a Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18 Dobropoljska 18

Izgrađeni objekti

Useljeni stanovi

Knićaninova 5

Beograd, Dorćol
KNIĆANINOVA 5

Vojvode Hrvoja 7

Beograd, Vračar
Vojvode Hrvoja 7

Dobropoljska 18

Beograd, Savski venac

Šejkina 15

Beograd, Zvezdara

Šejkina 15a

Beograd, Zvezdara

Prelivačka 70

Beograd, Borča

Prelivačka 70a

Beograd, Borča

Marka Oreškovića 19

Beograd, Borča

Dragana Lukića 14

Beograd, Višnjička Banja

Dragana Lukića 16

Beograd, Višnjička Banja

Dragana Lukića 18

Beograd, Višnjička Banja

109 Nova 28 a

Beograd, Višnjica

Despotovačka 32

Beograd, Višnjička Banja

Draginje Adamovic 8i/8e

Beograd, Višnjička Banja

Klanička 5

Beograd, Zvezdara
Klanicka

Ostvarite svoje snove. Kupite stan danas!

Kontakt
pozovite